Kaikki sai alkunsa työpaikan kahvihuoneessa. Oikeissa olosuhteissa, päivänvaloon tuotuna, kahvihuoneen naurussa ja lämmössä henkiin herätetty taikinan juuri alkoi elää omaa elämäänsä, kuohua ja kuplia. Sitä ei voinut jättää oman onnensa nojaan, se piti kantaa töistä kotiin, lisätä sokeriksi ideoita, jauhoiksi innostusta ja iloa. Tuosta taikinan juuresta leivoin ilahduttavan ja hyvää tekevän leivontablogin, jonka tarkoituksena on löytää hyviä syitä leipomiseen, kertoa tarinoita ja tarjota reseptejä. Parasta leipomisessa on luovuus ja onnistumisen ilo. Leipomalla on mahdollista ilahduttaa ja ihastuttaa itseä ja muita. Huumaava tuoksu, kaunis lopputulos, tyrmäävä makuelämys, ihastuneet huokaukset ja tyhjenevät lautaset ovat leipojan palkinto.
Näitä blogin avajaisia varten keittiössä valmistui valkosuklainen mustaherukkapokekakku. Reseptin pohjana on vanha luottoresepti Otavan suuresta keittokirjasta. Pikapullan ohje on taipunut yli parinkymmenen vuoden aikana keittiössä erilaisiin versioihin. Nyt se muuttui mustaherukkahillolla täytetyksi poke- eli tökkäyskakuksi. Poke on englantia ja  tarkoittaa suomeksi tökkiä, tökätä. Valmiiseen kakkuun tökätään koloja, joiden täyttämiseen voidaan käyttää erilaisia täytteitä. Pokekakun myötä tervetuloa Hyvä syy leipoa -blogin kanssa löytöretkelle. Buzz Lightyearin (Toy Story) sanoin “kohti ääretöntä ja sen yli”. Vain mielikuvitus ja taikinakulhon reunat olkoon rajoina.