Aprikoosi-sitruuna täytekakku Sitruunavoikreemikuorrutus, aprikoosihilloa ja sitruunaista kerma-mascarponemoussea. Keväisen kepeä, silti sopivan tuhti. Näytä ohjeet Annos: 6 henkilön kakku Valmistus: 2-3 päivän aikana Sopii hyvin: keväiseen kattaukseen Reseptistä...
Aprikoosi-kookos talvikakku Kesäauringon kypsyttämä aprikoosi ja trooppinen kookos pakkasen ja hankien keskellä. Näytä ohjeet Annos: noin 40 kakkuneliötä Valmistus: helppo Sopii hyvin: talviauringon ystäville Reseptistä Talvikakku tuo pakkasen ja hankien keskelle...
Mansikkakakku Kuusirannan mansikkakakku syntyy joka kesä uudelleen. Yksi on ja pysyy – tuoreet mansikat. Näytä ohjeet Annos: riittää isommallekin porukalle, noin 20 henkilön kakku Valmistus: kahden päivän aikana Sopii hyvin: kesäjuhliin Reseptistä Kuusirannan...
Valkosuklaa-mustikka täytekakku Mustikkacurdia ja valkosuklaalime-täytettä kakun väliin. Pohja, muoto ja kuorrute maun mukaan. Koekakun ja juhlakakun kaikki variaatiot päätyivät samaan reseptiin. Näytä ohjeet Reseptistä Toivekakku juhlapöytään. Koekakussa testattiin...
Dumle-överi Dumlekreemi, dumlemousse ja dumlekastike. Silkkaa Dumlea koko kakku, jossa täyte ja kuorrute ovat vaihtaneet keskenään paikkoja. Näytä ohjeet Annos: 20-25 henkilölle Valmistus: pohja helppo, muuten vähän mutkikas Sopii hyvin: tuohisuillekin Reseptistä...